SPORT & MUSIKK

 

"TOTENPOPEN OG ANDRE TOPPER" PÅ RADIO TOTEN:

Jeg er for tiden på lufta på Radio Toten med en serie programmer om "Totenpopen og andre topper". Disse programmene kan du høre via Radio Toten sin nettside via følgende linker:

Program 1
Program 2
Program 3

INTERVJU MED LARS LILLO STENBERG

26 mai gjorde jeg et spennende opptak med Lars Lillo Stenberg og guttene i de Lillos -Kaffka Gjøvik. Lars fortalte om en lang karriere og greiet ut om både fortid og framtid. Han synes nok selv at utgivelsen av Neste sommer og konserten i Operaen var to "høydare!. Deler av samtalen blir sendt I "Fra Svensktopp til Rock'n roll" i august!" Intervjuet var og en høydare for meg. Lars Lillo og de Lillos har jeg alltid likt å høre på! Han ga forresten et svært sympatisk inntrykk- uten stjernenykker!

 

 


TAKK FOR DET DU HAR BETYDD FOR TOTEN-POP'EN, ARILD!

En ære å få representere Toten-popen i dag under en verdig avslutning for Arild Engh! Arild var en av ledestjernene ved sin spilling i østbys sekstett - Black and white med bl.a. Inger lise - over til totens tøffeste gruppe noensinne : wentzel med pladebut. Startet Torry Enghs med vennen Trond Eliassen og Ivar g på vokal! Fornyet dansebandsverden før det ble nye orkestre i Oslo før Ole Ivars veteranene trengte en stødig en på trommer! Senere Ole Ivars i 35 år. Norges beste på trommer i sin genre. Sønnen , Christian Hedløv Engh, holdt en gripende tale i kirken. Beundringsverdig gjort!💐 pensjonert prest Lasse Gran forettet på sin menneskelige måte! Terje Johansen ledet minnestunden rutinert. William og undertegnede trakk korte og lange linjer i Arilds liv! Ole Ivars avrundet i kjær og kjent stil med to William låter! Takk for alt til hederskaren og spellemannen Arild ! 🌹ærbødigst Sigbjørn


 

 

 

 

Minneprogram om Sven-Erik Magnusson i For Swingende og Fra Svensktopp til Rock'n Roll

Nå er sendetidene for det tidligere omtalte minneprogrammet for Sven-Erik Magnusson klare. Her ser du når programmet sendes på de ulike radiostasjonene:

Radio Toten: 8, 9, 11. og 14.mai kl.13
Radio Øst: 2.mai kl.20 og 6.mai kl.17
NB Radio Arendal: 2. og 5.mai kl.13.
Radio Hurum: 5.mai kl.20, 6.mai kl.19, 7.mai kl.15, 12.mai kl.19, 13.mai kl.18 og 14.mai kl.14.
Radio Modum: 6.mai kl.18, 8.mai kl.14, 10.mai kl.19, 12.mai kl.20, 14.mai kl.17.
Radio Laagendalen: 12.mai kl.20, 13.mai kl.22, 14.mai kl.17
Radio Krokom: Enten 3. eller 10.mai kl.16 og enten 7. eller 14.mai kl.12
(Radio Hallingdal sender også programmet men der har vi ikke kjennskap til sendetidene).


Minnehefte om Sven-Ingvars og Sven-Erik Magnusson til salgs

I anledning Sven-Erik Magnusson sin bortgang så har undertegnede forfattet et eget minnehefte på 28 sider om Sven-Erik og Sven-Ingvars med masse bilder og med mine egne betraktninger og opplevelser fra Sven-Erik sitt liv og karriere. Dette heftet ble blant annet overrakt Sven-Erik sin nærmeste familie under begravelsen i Karlstad nylig, og heftet er også å få kjøpt for allmennheten for kr. 100,- for norske kunder og kr. 120,- for svenske kunder, begge prisene er inkludert frakt. For bestilling kan du sende en e-post til sihemsta@online.no eller ta kontakt på tlf. 90154175. Husk å vedlegge ditt fulle navn og adresse om du sender mail. Heftet er trykket og produsert hos Land Trykkeri.

Sven-Erik Magnusson døde 22.mars - minneprogram kommer på flere radiostasjoner i begynnelsen av mai:

Sven Erik Magnusson gikk bort natten til onsdag i forrige uke. I boken som jeg gir ut til høsten om Gjøvik og Totenpopens historie forteller jeg en del om Sven Ingvars og Sven Erik. Det var "Ett Litet Rött Paket" som vekket min interesse for pop-musikk og opptredenene på Gjøvik Gård 17. mai 1967 og på Folkets hus Raufoss en februardag i 1968 er noen av "høydarene" i mitt musikkliv likt konsertene jeg har vært på med f.eks.: Everly Brothers, Simon and Garfunkel, Willie Nelson og Elton John. Etter hvert som jeg jobbet for NRK fikk jeg et mer profesjonelt - om enn varmt - forhold til Sven Erik. Første programmet til Stein Erik Hagen og meg var nettopp med Sven Ingvars. Senere var han en del på Gjøvik og i området i. f. m. opptredener i Totenshlager regi. Det var rett før han spilte inn Sven Ingvars beste i lydstudioet til Arild Berg med Morten Nyhus bak spakene. Bjørn Hansen, jeg m.fl. lagde en 70-årsfeiring på Toten Hotell 13. oktober 2012 med fullsatt sal. 13.august (obs) i fjor fikk jeg overlevere gaven fra det norske folk til Sven Erik for 60 år med Sven Ingvars.(Initiert av Artistfestivalen ved Toten Bjørn). Har mange minner om denne flotte personligheten med den varme stemmen. Mye av dette sparer jeg til minneprogrammet om denne folkekjære artisten som Thomas Neraasen har invitert meg til i programmene For Swingende og Fra Svensktopp til Rock'n Roll . (Tidspunkter kommer vi tilbake til).

 

FOREDRAG:

Jeg holder 4 typer foredrag: Smil, sport og rock - oppvekst på Gjøvik/Toten på 50/60 -tallet - Gjøvik/Toten-idretten gjennom 150 år - Toten-popens historie fra 1960 til i dag - Sven Ingvars i mitt hjerte. (Arbeider med et femte: Gjøvik og Totens bedriftshistorie.)
 Pris avtales - er ikke dyr.